Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noviteti iz Facebooka

Facebook IPAK uvodi 'Dislike' opciju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako Facebook još uvijek nije uveo 'Dislike' opciju na svom društvenom servisu na internetu, najnovija nadogradnja stickera u aplikaciji za dopisivanje, Messenger, čini se kako bi mogla biti uvertira u novitete koje nam sprema Facebook.

Facebookova 'Messenger' aplikacija u svojoj najnovijoj inačici koja je dostupna korisnicima smartphone uređaja, ali i u razgovorima među prijateljima na Facebooku, obogatila je svoje stickere - a među njima je i dugoočekivana 'Dislike' opcija, prenosi Mashable.

Facebook je uveo stickere za svoje web i smartphone razgovore u travnju 2013. godine s ciljem vlastitog brendiranja putem istih.

Najnovija nadogradnja Messengera uključuje, osim Dislike opcije, odnosno palac dolje, previjeni palac gore, dva prsta u zrak kao znak mira i prst koji bocka.

FOTO Znate li što se dogodi kada kliknete na OVO?!

Već godinama šuška se o uvođenju opcije 'Ne sviđa mi se', odnosno 'Dislike' gumba koju su tražili Facebook korisnici, kako bi na taj način označili objave ili poruke koje im se ne sviđaju. Potražnja za ovom opcijom toliko je velika da je osnovana grupa na Facebooku u svrhu peticije za uvođenjem Dislike opcije.

Kako biste preuzeli najnoviju nadogradnju Facebookovog Messengera i imali najnovije stickere na raspolaganju, moguće je preuzeti istu putem trgovine na vašem smartphone uređaju ili zavirite u Sticker kategoriju u chat prozoru na vašem FB profilu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene