Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sreća u nesreći

Zaspao u kukuruzištu pa ga pregazio kombajn i umalo samlio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Montane odlučio se odmoriti u polju kukuruza te je tamo i prilegao. Uslijedilo je neugodno buđenje pod kombajnom, koji je prešao preko njega.

Iako ga je pregazio kombajn, 57-godišnji muškarac preživio je strašan događaj, a šerif okruga Yellowstone, Kent O'Donnell ističe kako se nesreća dogodila na samom početku kukuruzišta, koje se nalazi u predgrađu grada Bilingsa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon pada aviona ČUDO Djevojčica danima hodala divljinom i tražila pomoć Slika nije dostupna Velika šteta FOTO Bizarna nesreća: Tri Boeinga završila u rijeci!

>> Obitelj pod istragom: Kombajnom poželi tuđi ječam

Tamo je, naime, umorni muškarac nakon puta autobusom odlučio prileći, no nije računao kako će vlasnik kukuruzišta baš tada ići u žetvu kombajnom.

Vlasnik kukuruzišta rekao je policiji kako je osjetio u jednom trenutku da je kombajn udario u nešto, nakon čega je ugasio stroj te čuo povike. Tim hitne pomoći koji je izašao na teren pronašao je odjeću nesretnog muškarca u kombajnu, a njega zarobljenog među oštrice.

O'Donnell je rekao kako je muškarac pretrpio mnoge posjekotine te da su mu morali šivati većinu rana, a morali su mu i presaditi dio kože. Unatoč svim okolnostima, šerif ističe kako je neimenovani muškarac imao 'nevjerojatnu sreću', prenosi Huffington Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene