Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U životnoj je opasnosti

Ispred policijske postaje zapalio se gradski vijećnik: "Došao je u vidno alkoholiziranom i rastresenom stanju"

Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik
Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik Dragan Jovanovic/Facebook
Aktualno Galerija Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 2 Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 2 Foto: Dragan Jovanovic/Facebook Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 1 Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 1 Foto: Dragan Jovanovic/Facebook Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 3 Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik - 3 Foto: Dragan Jovanovic/Facebook +0 Mjesto gdje se zapalio gradski vijećnik Galerija 1/4 >>
Ispred policijske postaje u Topoli zapalio se 53-godišnji gradski vijećnik te se trenutno nalazi u životnoj opasnosti.

Ispred policijske postaje u Topoli zapalio se 53-godišnji muškarac u četvrtak oko četiri sata ujutro. Sumnja se da je riječ o gradskom vijećniku Općine Topola.

Hitna pomoć odmah je pozvana, a muškarac je s teškim opeklinama prevezen u Klinički centar Kragujevac. Trenutno je u teškom zdravstvenom stanju i životno je ugrožen, potvrđeno je za Novu.rs.

Muškarac se polio benzinom i nalazi se na intenzivnoj njezi.

Zastupnik iz Topole Dragan Jovanović na svojem je profilu na Facebooku opisao incident i naveo da se sve dogodilo oko četiri sata ujutro, što je potvrdila i policija. Jovanović navodi da je muškarac prije incidenta vrijeđao policijske službenike.

"Došao je svojevoljno i u vidno alkoholiziranom i rastresenom stanju u policijsku postaju u Topoli", napisao je u objavi Jovanović i dodao da je muškarac nekoliko sati ležao na prolazu nakon čega se zapalio.

"Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene