Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucali u vozilo više puta

VIDEO Vozač kombija s novcem izbjegava metke naoružanih pljačkaša: "Pucat će. Je*eno će pucati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatične snimke s nadzorne kamere pokazuju trenutke u kojima meci pogađaju vozilo s novcem i vozača koji u toj situaciji ostaje pribran.

Videokamera iz kombija koji je prevozio novac u Južnoj Africi snimila je trenutke u kojima naoružani pljačkaši napadaju kombi i pucaju u njega. U kombiju u kojemu su vozač i suvozač odjednom se čuju udarci metaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Meta naoružanih pljačkaša bio je prozor na vozačevim vratima, a staklo je ostalo na mjestu iako se raspucalo od siline udara metaka. Vozač ostaje smiren i govori suvozaču da zgrabi pušku koju imaju u kabini.

"Dolaze za nama", govori mu. Oštro skreće i govori: "Pucat će. Je*eno će pucati". Još nekoliko metaka pogađa vozilo. Na snimci se čuje ubrzano disanje vozača iako je naizgled smiren i udaljava se od mjesta pokušaja napada na kombi.

Suvozaču dodaje telefon i govori mu da se javi kolegama. Nešto kasnije, vozilo se zaustavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene