Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA

Vlada nudi golemu nagradu za informaciju o nestaloj četverogodišnjoj djevojčici, policija vjeruje da je oteta

Vlasti u Australiji nude milijun tamošnjih dolara za informacije o nestaloj četverogodišnjoj djevojčici. Malena Cleo nestala je u subotu za vrijeme kampiranja s roditeljima.

Više od stotinu spasilaca i brojni volonteri tragaju za četverogodišnjom djevojčicom na kopnu, iz zraka i s mora. Zasad joj nema ni traga. Policija vjeruje da je oteta iz obiteljskog šatora tijekom noći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stotine tragale za njom Sretan kraj velike potrage: Osmogodišnja djevojčica dva dana lutala sama po šumi, tražili je i helikopterom

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NJEMAČKA POLICIJA OBJAVILA Nestala osmogodišnjakinja pronađena u Hrvatskoj, majci slijedi prijava

''Policija nudi nagradu u nadi da ćemo otkriti lokaciju Cleo što je prije moguće. Pozivam sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome gdje se Cleo nalazi, molim vas proslijedite informaciju policiji i omogućite da njezinim voljenima donesemo bar neku izvjesnost i informaciju, a nadajmo se i Cleo vratimo živu i zdravu'', rekao je Mark McGowan, premijer Zapadne Australije.

Dan ranije, detektivi su rekli da se brinu za Cleinu sigurnost, jer se vjeruje da je patentni zatvarač koji je bio otvoren za otvaranje šatora bio previsok za nju.

Majka je zadnji put vidjela Cleo, svoju najstariju kći, u obiteljskom šatoru u 1:30 ujutro, kada je djevojčica zatražila vodu. Vratile su se zajedno u šator. Kad se majka probudila u šest sati kako bi nahranila Cleinu mlađu sestru, 4-godišnjakinje nije više bilo, prenosi CNN.

Loše vrijeme otežalo je potragu u utorak na nekoliko sati. Spasilački timovi Državne hitne službe (SES) u srijedu su pretražili područje od četiri četvorna kilometra oko mjesta gdje je Cleo posljednji put viđena. Poslali su dronove iznad mora, a posade SES-a pretraživale su teren pješice, u vozilima i na quadovima. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene