Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Svađa oko pjesme za Tošu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotograf Stipo Crnjak optužuje Tonyja Cetinskog da je ukrao njegovu pjesmu te ju na pogrebu prerano preminulog Toše Proeskog pročitao kao svoju.

Crnjak je napisao pjesmu inspiriran bolesnom kćeri koja je na dan smrti makedonskog pjevača imala operaciju. Pjesmu je ponudio Tonyju, za kojeg više nema lijepe riječi, da ju pročita na pokopu Toše, saznao je novinar Red Carpeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Goran Navojec: 'Nemate dovoljno trake za snimiti sve moje poroke!' Slika nije dostupna Novi intendant splitskog HNK?! Tony cetinski odgovara na šuškanja o Kerumovoj ponudi

'On se možda nesvjesno htio dodvoriti obitelji Proeski. Htio je steći nezasluženu naklonost makedonske javnosti. Nažalost, to je učinio preko smrti svog prijatelja', kaže Crnjak. 

Ivana Cetinski Nobilo tvrdi da je Crnjak ponudio pjesmu koju je Tony  doradio, na komemoraciji u Zagrebu spornu pjesmu je pročitala Sonja Šarunić, a na samom pokopu ona uopće nije pročitana. 

Crnjak je počeo tražiti novac i prijetiti  medijskim linčem samo zato što je Tony jedan dan na jednom portalu bio potpisan kao autor pjesme.

'Naprosto ne mogu objasniti kako netko nekoga može maltretirati tri tjedna na telefon, zvati sve okolo. Prestrašno', kaže Ivana koja je brzo reagirala te drugi dan svim medijima poslala dopis gdje je Crnjaka potpisala kao koautora pjesme. 

Ova priča dobit će nastavk na sudu budući da je Tony fotografa Crnjaka tužio zbog narušavanja ugleda i uvrede. 

Cijelu priču pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene