Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komični ispad u Sarajevu

VIDEO Sarajevo: IZDERAO se na prosvjednika - Who is you?! This is my town!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom okupljanja građana u Sarajevu, koji su željeli pružiti podršku prosvjednicima u Istanbulu, došlo je verbalnog sukoba pred kamerama BiH televizije Hayat.

Dok je jedan od prosvjednika davao izjavu za Hayat, u kadar je ušao nezadovoljni građanin Sarajeva i počeo vrijeđati prosvjednika Dirima Ozkana, inače profesora antropologije koji živi u Sarajevu, piše Klix.ba.

Pročitajte i ovo Sukoba propalestinskih prosvjednika i protuprosvjednika na UCLA-u Neredi zbog Gaze VIDEO/FOTO Kaos na sveučilištu: Sukobili se prosvjednici, u sve se umiješala i policija Okupljanje islamista u Hamburgu 27. travnja 2024. Okupljanje islamista Usred Europe paradirali s transparentima koji pozivaju na šerijat, političari složni u osudi: "Takvi slobodno mogu iseliti"

'Ovo nije stav građana BiH. Ja ne znam tko je ovaj plaćenik. Ovo je neki lik koji je došao ovdje. Mi volimo turski narod i podržavamo Erdogana, a ovoga momka... Ko si ti? Who is you? This is my town', riječi su kojima se na pomalo komičan način prolaznik obraćao prosvjedniku ogrnutom zastavom BiH.

>> 'ŽENA U CRVENOM': Nije mi ugodna ova slava, između mene i ostalih prosvjednika nema razlike!

Profesor je potom poručio da gospodin koji ga je napao misli kako u Turskoj svi dobro žive i da on nema tolerancije prema drugima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene