Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

VIDEO Ovako izgleda unutrašnjost kuće sotonističkog ubojice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubio je najmanje dvije osobe i zakopao ih u dvorište kuće, a ovako izgleda unutrašnjost njegovog doma.

Policija Sjeverne Karoline objavila je snimku unutrašnjosti kuće u kojoj je živio sotonistički ubojica Pazuzu Illah Algarad (35) u čijem su dvorištu pronađena tijela Joshue Wetzlera (37) i Tommyja Welcha (36).

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Slika nije dostupna neće se žaliti Ubojica s Twittera osuđen na smrt: Osam žena i jednog muškarca najprije silovao, a onda ih ubio i raskomadao

Kuća je pretrpana smećem, smrad fekalija je nesnosan, posvuda je razbacan životinjski izmet, a zidovi su išarani pentagramima i ostalim sotonističkim simbolima.

Na jednom zidu piše 'Zlo će pobijediti', piše Daily Mail.

Prošlog mjeseca u dvorištu su iskopani ostaci njegovih žrtava, a policija vjeruje da su tamo od 2009. godine. Algaradovi prijatelji su rekli kako im je pričao o tome da je ubio i zakopao dvoje ljudi, no da ga nisu prijavili jer su mislili da je to sve izmislio.

Strašna ispovijest žrtve sotonskog seksualnog kulta...

Jedna od njegovih prijateljica također je rekla da joj je Algarad još 2005. godine pričao o dvije prostitutke koje je ubio, pojeo, a njihove ostatke zapalio. No ni ona mu nije vjerovala.

Alagardovo pravo ime je John Lawson, no njegova majka, članica sotonističko kulta, ime mu je promijenila po uzoru na ime demona iz filma 'Egzorcist'.

Uhićen je, a nagađa se kako su mu preostale dvije opcije - ili će cijeli život provesti u zatvoru ili će biti osuđen na smrtnu kaznu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene