Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U raljama zla

Strašna ispovijest žrtve sotonskog seksualnog kulta...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtva sotonskog seksualnog kulta ispričala je kako nikada neće zaboraviti svoju 'zlu' majku jer ju je 11 godina podvrgavala ideologiji 'bolesne skupine'.

Annabelle Forest sa sedam je godina bila inicirana u poznati seksualni kult koji je djelovao pod vodstvom njezine majke u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Kad je bila tinejdžerica, zlostavljala ju je vlastita majka Jacqueline Marling, po naredbama vođe kulta Colina Batleyja.

Sada Annabell živi sretno s partnerom i djecom u Velikoj Britaniji, a napisala je i knjigu o svojim stravičnim iskustvima. 'Moja je majka bila zla žena i nikada joj neću oprostiti', rekla je Annabelle.

U knjizi je opisala brojne horor trenutke svog djetinjstva, među kojima je bio seksualni čin njezine majke, kojeg je morala gledati kad je imala samo sedam godina. Kad je imala 11 godina, Batley ju je silovao, a kasnije je morala sudjelovati u grupnom seksu sa svojom majkom. I Jacqueline i Batley sada se nalaze iza rešetaka.

Sotonističko ubojstvo ruskih tinejdžera bilo je obred inicijacije novog člana

'Došla sam na izricanje kazne jer sam je htjela vidjeti posljednji put, htjela sam da kaže da je sve njegova krivnja, da je bila pod njegovim utjecajem. Ali ona je samo složila facu i pitala me što radim tu. Otišla je u zatvor, a da se nije pokajala i zbog toga sam shvatila da nije sve samo njegova krivnja. I ona je bila zla. Sada sam i sama majka i teško mi je povjerovati kako se ponašala prema meni. Bilo je to neprirodno i okrutno', kaže Annabell.

U svojim memoarima 'Vrag na pragu: Moj bijeg od sotonskog seksualnog kulta' piše o uvrnutoj ideologiji kulta, na temelju bizarnog teksta pod nazivom 'Knjiga zakona' koju je napisao Aleister Crowley i koja je formirala pozadinu Anabellinog djetinjstva.

Djeca kulta nisu bila u kontaktu s ostalom djecom, morali su sudjelovati u dugim misama i poštivati svaki Batleyjev prohtjev. 'Čak nam nije dopuštao da ga gledamo u oči', rekla je Annabelle.

Tjerao je djecu da vjeruju kako se moraju dokazati bogovima tako što prolaze testove koji su obično uključivali seks s njim ili drugim članovima kulta. 'Bila sam školarka tijekom dana, a seksualna robinja tijekom noći. Bilo mi je toliko grozno da sam se jednom pokušala ubiti', rekla je.

Tijekom života u kultu spavala je s 1.800 muškaraca.

Kada je imala 18 godina, rodila je Batleyju dijete, a potom ju je tjerao na prostituciju. Kada je djevojčica napunila godinu dana, pobjegla je s njom iz kulta. Njezina svjedočanstva pomogla su osuditi Bailyja na doživotnu kaznu zatvora.

Sada živi s partnerom i dvoje djece.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene