Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog ovisnosti o nafti

VIDEO: Goli se provezli kroz Limu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski dan golih biciklista obilježen je u Limi. Biciklisti s odjećom na sebi po vlastitom izboru, zbog čega su brojni bili goli, provezli su se ulicama glavnog grada Perua. Želja im je bila skrenuti pozornost na ovisnost o nafti.

Kako bi obilježili Svjetski dan golih biciklista, vožnja biciklima bez odjeće održana je i u brojnim drugim gradovima diljem svijeta, a pravila oblačenja su prema internetskoj stranici organizatora bila: 'bare as you dare', odnosno 'goli koliko se usudite'. Samo je nekoliko biciklista na manifestaciju došlo potpuno golo, a većina ih je nosila ronilačka odjela ili su im tijela bila obojana.

Pročitajte i ovo Naftna mrlja kraj Premanture Nagađa se o uzroku VIDEO Naftna mrlja uz obalu autokampa: "Onečišćenje je došlo s mora" Ilustracija Očevid u tijeku Nesreća u Zagorju: Ozlijeđeno dijete (8), prevezli ga u bolnicu

Na web stranici organizatori su napisali kako žele skrenuti pažnju na ovisnost o nafti. 'Prebacivanje na život bez briga je jedan od najljepših stvari koje osoba može učiniti za stvarnu razliku u smanjivanju negativnog utjecaja na naš planet', stoji u izjavi organizatora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene