Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta

VIDEO: Evo što se može dogoditi kad se izgubi 5.000 eura...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 47-godišnji muškarac u malom selu Fontaniva u blizini Padove izabrao neobičan način da 'izravna račune' nakon što je na automatima izgubio 5.000 eura.

Talijanska policija objavila kako je muškarac odlučio osvetiti se sjekirom. Objavili su snimku na kojoj se vidi kako muškarac, identificiran kasnije kao Nure Bregu, ulazi u bar Madonnina sa sjekirom u ruci.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

>> Razbojnici upali u zadarski automat klub, odnijeli 100.000 kuna

Odmah nakon ulaska, Bregu odlazi u prostoriju s automatima i počinje ih razbijati, iako je na jednom od njih u tim trenucima igrao jedan muškarac, koji se odmah po napadu povukao.

Nakon toga, Bregu je mirno otišao iz lokala. Kasnije se po selu pričalo da se taj otac dvoje djece posljednjih dana žalio kako je na automatima u dva tjedna izgubio 5.000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene