Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izgubio 21 člana obitelji

Probudio se u panici jer je vjerovao da se nešto dogodilo, a onda je stigao poziv: "To je bilo nešto najbolnije u životu"

Bombardiranje Gaze
Bombardiranje Gaze Foto: Afp
Ahmed Alnaouqs, suosnivač palestinske neprofitne udruge Mi nismo brojke iz Gaze, rekao je da su mu tri sestre, dva brata i 14 nećakinja i nećaka ubijeni kad im pogođena kuća u zračnom napadu Izraela.

"Samo onaj koji je iskusio što sam ja iskusio može razumjeti kako se osjećam. Rekao sam već i ponovit ću - to što osjećam ne bih poželio ni najgorem neprijatelju", kazao je Ahmed Alnaouqs.

Opisao je kako se oko četiri ujutro probudio u panici jer je vjerovao da se nešto dogodilo.

"Provjerio sam svoj telefon i dobio sam vijest od jednog od prijatelja. Rekli su mi da je Izrael bombardirao moj dom, moju obiteljsku kuću, i da su svi koji su bili tamo ubijeni", rekao je.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. ubio devetoro ljudi Otkriveni detalji krvavog pohoda Uroša B. i zašto je napravio masakr: "Pucao je u ranjene na zemlji dok su ga molili da prestane..."

Rekao je da još uvijek ima kontakt s jednom od svojih nećakinja u Gazi, koja mu je rekla da nije mogla jesti više od tjedan dana.

"Ovo je bio najbolniji poziv koji sam imao u životu. Rekli su mi da su uplašeni, da su usamljeni, da su gladni, da su žedni. Situacija koju doživljavamo u Gazi je katastrofalna situacija. Katastrofa", dodao je za SkyNews.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene