Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

Dječak (7) pao na šiljke ograde, probili mu prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmogodišnji dječak iz tuzlanskog naselja Slavinovići nesretnim je slučajem pao s prozora i pri tome se nabio na šiljke ograde ispred obiteljske kuće.

Iako su mu se šiljci zabili u tijelo, mališan se uspio skinuti s ograde te je napravio nekoliko koraka, a potom se srušio onesviješten usred dvorišta. Tu su ga našli krvavog i bez svijesti i odmah su ga odveli u bolnicu u Tuzli. Tamo su mu se i liječnici borili za život, navodili su u MUP-u Tuzlanske županije čiji su istražitelji iz Odjela krim-policije obavili očevid. Policijski glasnogovornik Izudin Šarić kaže da se sve dogodilo munjevitom brzinom oko 15.30 sati.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>>Omišanin muškarca iz BiH držao kao vlastitog roba

'Poznato nam je da je dječak  bio u potkrovnoj sobi, tu je bio i jedan ormar. Je li se dječak popeo na ormar pa izvirio kroz prozor i ispao, to će sve utvrđivati istraga. Radilo se o pet metara visine. Vjerojatno je s prozora skliznuo niz kosi krov i potom pao točno na ogradu. Dječak je prevezen u bolnicu s ozljedama opasnim po život. Treba se da će preživjeti. Mislim da ga je majka pronašla jer taj dječak živi u kući s njom, i to kod njezinih roditelja, ili je ona ili netko od njih. Iako zvuči gotovo nevjerojatno, očevidom je utvrđeno da se dječak uspio sam skinuti s ograde, a izgubio je svijest nekoliko metara dalje, vjerojatno u pokušaju da pozove nekoga u pomoć', rekao je glasnogovornik Šarić, ističući da je riječ o nesretnom slučaju.

Prema njegovim riječima, isključena je mogućnost da ga je netko mogao gurnuti. U bolnici su tek potvrdili da se 7-godišnjak bori za život. 'Liječnici čine sve što mogu kako bi ga spasili, jer su mu se šiljci zabili u prsni koš. Priključen je na uređaje za umjetno disanje u Jedinici intenzivne njege u Klinici za reanimatologiju i anesteziologiju', potvrdila je 24 sata kasnije glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.

Zanimljivo je da mnogi susjedi ni jučer nisu znali ništa više reći, osim da su za ovu pomalo bizarnu nesreću čuli ili pročitali u medijima. Navode da se radi o dobrom, ali pomalo živahnom dječaku koji skromno živi zajedno s jednim roditeljem u djedovoj kući. Mada se ovakvi slučajevi rijetko događaju, istovjetna nesreća, ali sa smrtnim posljedicama, dogodila se i sredinom ljeta ove godine u Bijeljini. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene