Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se istražuje

Vatrogasci i istražitelji u bijelim odijelima dojurili u kuću Trumpova sina: "Ova vrsta sranja je neprihvatljiva"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vatrogasci i istražitelji u zaštitnim odijelima uočeni su u ponedjeljak ispred kuće sina Donalda Trumpa na Floridi nakon što mu je poslana omotnica s prijetnjom smrću i bijelim prahom.

Navodno kuverta nije bila zatvorena i prah se prosuo kada ju je Trumpov sin uzeo u ruke. Glasnogovornik sina bivšeg predsjednika potvrdio je incident za medije. 

Rekao je da analiza kojom se trebalo utvrditi o kakvu se bijelom prahu radi zasad još nije dala jasne rezultate, ali da stručnjaci vjeruju da se ipak ne radi o  smrtonosnom prahu. 

Donald Trump Jr. rekao je da je riječ o drugoj omotnici s bijelim prahom koju je primio u posljednje vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori su sve bliže Političke stranke objavile financije: Nekima je baš dobro išlo

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirena javnost Prvi na svijetu zabranili su potpunu prodaju duhana, a sada su donijeli novu odluku

"Postalo je preuobičajeno da se ovakve stvari događaju. Nije važno kakva je tvoja politika, ova vrsta sranja je neprihvatljiva", rekao je. 

Incident se dogodio usred niza prijetnji političkim kandidatima i javnim dužnosnicima, piše NBC News

Tako je u prosincu prošle godine muškarac optužen zbog slanja prijetećih tekstualnih poruka predsjedničkim kandidatima, uključujući republikance Viveka Ramaswamyja i Chris Christie, koji su u međuvremenu odustali od izborne trke.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Očekuje se reakcija Moskve Europske zemlje slat će svoje vojnike u Ukrajinu? Macron najavio ono čega se mnogi pribojavaju

Proteklih su godina poduzeti koraci kako bi se pojačala zaštita javnih službenika i njihovih obitelji. 

Predsjednik Joe Biden potpisao je zakon 2022. kako bi osigurao sigurnost obiteljima sudaca Vrhovnog suda nakon što je naoružani muškarac uhićen ispred kuće suca Bretta Kavanaugha.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene