Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuća snimka

''Poludio'' uređaj za stvaranje valova: 44 ozlijeđenih u kineskom vodenom parku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokvareni uređaj za stvaranje valova u kineskom vodenom parku na posjetitelje je umjesto laganih valova poslao zid vode.

Nekoliko posjetitelja vodenog parka Shuiyun na sjeveru Kine zadržano je u bolnici s prijelomima i jačim posjekotinama, a najmanje 44 je lakše ozlijeđeno nakon nesreće koju je prouzročio uređaj za stvaranje valova. 

Pročitajte i ovo Tornado u Kini Velik broj ozlijeđenih VIDEO "Izgleda kao armagedon": Pogledajte užasne prizore tornada koji je poharao Kinu, stradalo petero ljudi Nesreća u kineskom rudniku Užas u Kini Teška nesreća u rudniku: Najmanje osam mrtvih, u tijeku operacije spašavanja

Umjesto laganih valova uređaj je na posjetitelje poslao zid vode, trometarski ''tsunami'' koji je potopio plivače, a neke izbacio i preko ograde koja okružuje bazen. 

Glasnogovornik parka izjavio je da je uzrok nesreće mehanički kvar koji je ubrzo otklonjen te da bazen nastavlja s radom, prenosi Daily Mail.  

 

Vodeni parkovi jedna su od omiljenih ljetnih atrakcija u Kini, a bazeni su često pretrpani posjetiteljima i njihovim kolutovima za plivanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene