Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmanje 20 mrtvih

Tragična eksplozija u Gorskom Karabahu: "Bilo je strašno. Djeca su bila gladna, plakala su. Dijete se onesvijestilo"

Aktualno Galerija Eksplozija u Gorskom Karabahu - 6 Eksplozija u Gorskom Karabahu - 6 Foto: DNEVNIK.hr Narine, izbjegla iz Gorskog Karabaha Narine, izbjegla iz Gorskog Karabaha Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u Gorskom Karabahu - 1 Eksplozija u Gorskom Karabahu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u Gorskom Karabahu - 2 Eksplozija u Gorskom Karabahu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Eksplozija u Gorskom Karabahu - 3 Galerija 1/7 >>
Snažna eksplozija potresla je sinoć Gorski Karabah. Najmanje 20 ljudi je poginulo, a 290 završilo je u bolnici nakon eksplozije skladišta goriva.

Mnogi su kritično. Uzrok eksplozije zasad nije poznat. Armenska vlada poručila je da će ranjene evakuirati helikopterima, Azerbajdžan je poslao medicinske potrepštine. Etnički Armenci i dalje bježe iz ove regije u Azerbajdžanu. U Armeniju ih je stiglo više od 13 tisuća.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potpuni horor Svjetski poznati stručnjak priznao silovanje pasa, dijelio i materijale o zlostavljanju djece: Njegovi zločini toliko su odvratni da je sudac pozvao javnost da napusti sudnicu

"Bilo je strašno. Djeca su bila gladna, plakala su. Dijete se onesvijestilo. Ona ima visoku temperaturu pa smo joj dali neki lijek. Pobjegli smo da bismo preživjeli, to je sve", rekla je Narine, izbjegla iz Gorskog Karabaha.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene