Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavne afere

Sud naredio test očinstva: Tko je otac djeteta lijepe francuske ministrice?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud je naredio jednom od najbogatijih ljudi Francuske da se podvrgne testu očinstva kako bi se otkrilo je li on uistinu otac kćeri bivše francuske ministrice Rachide Dati kao što to ona tvrdi.

Dominique Desseigne, vlasnik lanca hotela restorana i kazina, priznaje da je neko vrijeme izlazio s Dati dok je bila ministrica pravosuđa. Iako ga se ne može prisiliti da se podvrgne testu očinstva, sud može zaključiti da je upravo on otac, ukoliko Desseigne to ne učini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Bogataš kaže da je on bio samo jedan od mnogih muškaraca s kojima je Dati imala avanturu u vrijeme kada je začela, sada trogodišnju kćer te da on ne vjeruje da je zapravo njezin otac. Navodno je Dati tada imala najmanje osam ljubavnika.

>> Bivša ministrica pravde imala osam ljubavnika kad je začela kćer?

Podsjetimo, Rachida Dati bila je francuska ministrica pravde od 2007. do 2009. godine, a sada je zastupnica u Europskom parlamentu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene