Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutnost prema životinjama

Klokani čudom preživjeli napad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Melbournea je uhitila 27-godišnjeg muškarca pod optužbom za okrutnost nad životinjama nakon što je strijelama pogodio dva klokana i pustio ih da umru.

Oba klokana su imala sreće pa su preživjela usprkos stravičnim ozljedama. Jedan klokan je čitav dan proveo sa strijelom zabijenom u lice prije nego li je bio pronađen.

Pročitajte i ovo Albino valabi - novi stanar zološkog Albino valabi Trebao bi imati australsku putovnicu, ali preslatki Casper postao je novi stanar osječkog ZOO-a Slika nije dostupna Australijom nekad lutali golemi lavovi i klokani

Nasilnom Australcu policija je prilikom uhićenanja zaplijenila dva luka, strijele, kamuflažno odijelo i osobno računalo. Prvo je 8. svibnja u parku Bundoora pronađena 20-mjesečna ženka sa strijelom zabijenom u stražnjicu za koju su veterinari procijenili da se tamo nalazila oko tjedan dana. Tri dana kasnije pronađen je 20-mjesečni klokan mužjak u istom području sa metar dugačkom strijelom koja mu je prolazila kroz lice. Nakon toga je neprofitna udruga za zaštitu životinja Wildlife Victoria ponudila nagradu od 10 tisuća australskih dolara za informaciju o počinitelju ovog nedjela. Policija nije objavila je li netko preuzeo nagradu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene