Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustali su odmah

VIDEO Točio je gorivo kad su trojica iskočila iz kombija s namjerom da ga opljačkaju, pogledajte kako ih je zaustavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se video muškarca koji je točio gorivo u automobil kad se pored njega zaustavio kombi. Iz kombija su izašla trojica muškaraca s namjerom da ga opljačkaju. Muškarac se snašao i uspio ih otjerati.

Pokušaj pljačke u Čileu dijeli se društvenim mrežama. Na videosnimci vlasnik automobila toči gorivo u rezervoar na benzinskoj pumpi.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

Pored njegova vozila zaustavlja se kombi iz kojeg iskaču tri muškarca s kapuljačama na glavi. Vlasnik automobila njihovo je ponašanje protumačio kao napad ili pokušaj pljačke.

 

Gorivo koje je još uvijek teklo usmjerio je prema njima kako bi se zaštitio. Dok su dvojica muškaraca pobjegla, jedan je pokušao zaobići stražnji dio automobila i uskočiti na vozačevo sjedalo, no vlasnik je vrlo brzo i njega pošpricao gorivom.

Kombi se počinje udaljavati, a trojica s kapuljačama trče za njim i ulaze u vozilo. Korisnici Reddita, mreže na kojoj je podijeljen video, komentirali su kako je prskanje gorivom "slanje poruke" lopovima, a ne nanošenje štete.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene