Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se!

PREPOZNAJETE LI MUŠKARCA? Policija moli građane za pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavilo je fotografije muškarca koji je sudjelovao u razbojstvu u prosincu 2015. godine.

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavilo je fotografije muškarca koji je sudjelovao u razbojstvu u prosincu 2015. godine. Nadaju se da će javno objavljivanje fotografije pomoći u što bržem pronalasku osobe odgovorne za kazneno djelo.

Pročitajte i ovo Krađa više stotina eura Prepoznajete li osobe s fotorobota? Policija ih traži zbog teške krađe Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

'Zbog sumnje da je 2. prosinca 2015. godine, u sportskoj kladionici u Ulici Brune Bušića, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio kazneno djelo razbojništva, tražimo muškarca s fotografija', stoji u priopćenju MUP-a.

Radi se o muškarcu starosti oko 30-35 godina, visine 175-180 cm, jače tjelesne građe, svjetlijeg tena, u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je neobrijan 3 do 4 dana, odjeven u tamnu zimsku jaknu sa kapuljačom, svjetlije traperice.

'Molimo vas da ukoliko imate korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili nam se javite na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr', mole iz policije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene