Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj na Otoku

Policajci tražili ''ženu koja vrišti'', dojava ih odvela do vrata bivšeg kolege, brzo im je sve bilo jasno: ''Oh, Bože, što sam učinio?''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kada su dvojica policajaca uj Essexu zakucala na vrata, kako se ispostavilo, svojega bivšeg kolege, a nakon dojave o ''ženi koja vrišti'', imala su što i čuti i vidjeti. Više nije bilo prostora za sumnju što se zapravo dogodilo.

 

Nakon što je jedan građanin policiji u Essexu prijavio zvuk ženskog vriska, na teren su odmah krenula policajci u tri vozila kako bi provjerili o čemu se radi.

Dojava ih je odvela do bivšeg kolege policajca. Kada im je 55-godišnji Steve Wood otvorio vrata svojega doma na Canvey Islandu, policajcima je odmah sve bilo jasno.

''Oh, Bože, što sam učinio?'' - bila je prva Woodova pomisao, kako je kazao za BBC.

Pročitajte i ovo Opasan izazov Smrtonosne posljedice VIDEO Novi opasan izazov na TikToku! Poginulo već četvero ljudi: Ignoriraju upozorenja

''Otvorio sam vrata dvojici policajaca koji su se smijali i koji su mi rekli - Ne brini, prijatelju, mislim da smo riješili ovaj slučaj. Pitao sam ih što sam učinio, a oni su mi odgovorili kako su dobili dojavu da žena vrišti i traži pomoć u mojoj kući pa su došli provjeriti je li sve u redu.''

''Odmah smo shvatili o čemu se radi - rekli su mi, a ja sam zapravo iznenađen i što me nisu ranije posjetili'', kazao je Wood.

Odmah je uočen glavni, premda ne i jedini, krivac - Freddie mu je ime i ima tri godine. I da - on je papagaj.

Wood, naime, već 21 godinu ima ptice, a trenutačno glasno društvo čine zelene i plavo-zlatne are, Hahn aru, dva amazonska papagaja, osam indijskih pataka i papagaja.

Njegovi pernati prijatelji najglasniji su ujutro i navečer, kaže, a ti se periodi u danu nazivaju ''vrijeme džungle''. No, Freddie je bio baš posebno uzbuđen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vatromet se koristio kao oružje Francuska nakon uličnih nereda zabranila prodaju pirotehnike

''Policija je ispravno postupila i osoba koja je pozvala policiju je također ispravno postupila - ne zamjeram im", pohvalio je Wood bivše kolege.

Policija je objavila da su dobili dojavu građanina o zvuku ženskog vriska nešto prije 13:50 u utorak, a policajci na terenu su ubrzo utvrdili da je buku zapravo izazvao veći broj papagaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene