Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef grupe Wagner

FOTO Pokopan Prigožin: Oproštajna ceremonija održana iza zatvorenih vrata, njegovi ljudi otkrili gdje je sahranjen

Aktualno Galerija Pokopan Evgenij Prigožin - 1 Pokopan Evgenij Prigožin - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pokopan Evgenij Prigožin - 2 Pokopan Evgenij Prigožin - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pokopan Evgenij Prigožin - 3 Pokopan Evgenij Prigožin - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pokopan Evgenij Prigožin - 4 Galerija 1/4 >>
Pokopan je šef Wagnera, Jevgenij Prigožin, koji je poginuo u avionskoj nesreći. "Oproštajna ceremonija" se održala iza zatvorenih vrata.

"Oproštajna ceremonija" od šefa Wagnera Jevgenija Prigožina, koji je prošlog tjedna poginuo u avionskoj nesreći, održala se iza zatvorenih vrata, rekli su njegovi glasnogovornici u utorak.

"Oni koji se žele oprostiti" od vođe plaćenika trebali bi otići na groblje Porokhovskoye u Sankt Peterburgu, njegovom rodnom gradu, stoji u priopćenju.

U prijašnjim medijskim izvješćima o sprovodu spominjala su se druga groblja u gradu kao vjerojatna mjesta za pokop, što je bilo obavijeno velom tajne, piše The Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija Petero preminulih Brojke u porastu: Broj novozaraženih koronavirusom se udvostručio

Ranije je objavljeno da Vladimir Putin ne planira prisustvovati sprovodu, rekao je u utorak glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.

Kremlj je zanijekao da je ubio šefa Wagnera, nazivajući procjene zapadnih obavještajnih službi o Putinovoj potencijalnoj umiješanosti "apsolutnom laži".

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene