Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljivo rješenje

Iz rotora u rotor: Pogledajte kako izgleda dvostruki kružni tok na Trešnjevci

Aktualno Galerija Dva nova rotora na Trešnjevci - 8 Dva nova rotora na Trešnjevci - 8 Foto: Damir Krajac/Cropix Dva nova rotora na Trešnjevci - 7 Dva nova rotora na Trešnjevci - 7 Foto: Damir Krajac/Cropix Dva nova rotora na Trešnjevci - 6 Dva nova rotora na Trešnjevci - 6 Foto: Damir Krajac/Cropix Dva nova rotora na Trešnjevci - 5 Dva nova rotora na Trešnjevci - 5 Foto: Damir Krajac/Cropix +3 Dva nova rotora na Trešnjevci - 4 Galerija 1/8 >>
Zagreb se može pohvaliti zanimljivim prometnim rješenjem na Trešnjevci.

Rekonstruirano je raskrižje ulica Nova cesta, Kranjčevićeva i Božidara Adžije u Zagrebu.

Novi, manji rotor prometno je rješenje za vozače koji dolaze iz Adžijine i Kranjčevićeve, a veći kružni tok je na Novoj cesti, gdje je bio i ranije.

Radovi su koštali oko 200.000 eura, a izvedena su dva kružna toka kako bi se povećala sigurnost prometa i nove zelene površine te je uređena komunalna infrastruktura i javna rasvjeta.

Pročitajte i ovo Groblje u Sankt-Peterburgu - 5 Putin ne ide na sprovod Groblje u Sankt Peterburgu čuvaju jake sigurnosne snage: Danas je sprovod Jevgenija Prigožina?

Pročitajte i ovo Kruh na polici, Ilustracija Slučaj u SAD-u Policajci ostali bez peciva: U pekari ih odbili poslužiti, objasnili i zašto

''Suvremenim prometnim rješenjima s dva međusobno povezana kružna toka i novom prometnom signalizacijom postignut je veći stupanj sigurnosti u prometu svih naših sugrađana, pješaka i vozača te se povećala propusna moć raskrižja'', poručili su iz Grada.

Manji rotor prometno je rješenje za vozače koji dolaze iz Adžijine i Kranjčevićeve, i on je novost. Veći je kružni tok na Novoj cesti, gdje je bio i ranije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene