Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena je

Šokantna snimka: Hrvatica napustila bebu u Italiji i pokušala pobjeći vlakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
25-godišnjakinja rođena u talijanskoj Lombardiji, podrijetlom iz Hrvatske, napustila je svoju sedmomjesečnu bebu u kolicima u četvrtak poslijepodne u Rimu i pokušala vlakom pobjeći s petogodišnjom kćeri. Policija ju je uhitila.

25-godišnja Hrvatica svojeg sedmomjesečnog sina ostavila je u kolicima nedaleko željezničke stanice u Rimu u četvrtak poslijepodne.

U kasnim večernjim satima uhvatila ju je bolonjska policija. Uhićena je zbog napuštanja maloljetnog djeteta. Njezina petogodišnja kćer bila je u tom trenutku s njom.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Financijska policija u akciji Prodavali maske za lice u Italiji po nevjerojatnih 5000 eura za komad, prijeti im do dvije godine zatvora

Pročitajte i ovo Koronavirus pod mikroskopom Rastu brojke U Italiji od koronavirusa izliječena tri pacijenta, bolnica koristila eksperimentalnu terapiju

Petogodišnjakinju su pregledali liječnici koji su utvrdili da je, osim manjih modrica po jagodici, dobrog zdravlja. Djevojčica je povjerena socijalnoj službi i smještena u dom za napuštenu djecu.

25-godišnjakinja je prepraćena u zatvor Dozza, piše Corriere di Bologna.

Majka i kći bile su u vlaku Euronight 296 koji prometuje na liniji Rim - Monako. Za sada nije poznato kamo je htjela otputovati. Jedna od pretpostavki policije, a koju tek treba potvrditi, jest da je 25-godišnjakinja pokušala pobjeći u inozemstvo.

Prije napuštanja sedmomjesečnog dječaka odselila se iz prihvatnog centra za majke u poteškoćama koji se nalazi u sjevernom dijelu Rima.

Policajci su je u vlaku prepoznali po opisu i snimkama s nadzornih kamera tijekom akcije u kojoj su pregledavali sve vlakove koji su u to vrijeme krenuli iz Rima. Sedmomjesečni dječak hospitaliziran je u odličnom zdravstvenom stanju u dječjoj bolnici Bambino Gesu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene