Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pao reklamni pano, ozlijeđeno 16 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan mladić je teže, a još petnaestoro je osoba lakše ozlijeđeno kada se u noći sa subote na nedjelju na Beogradskom festivalu piva na njih srušio reklamni pano. Pano je na posjetitelje srušio vjetar.

Svi ozlijeđeni prevezeni su u beogradski Urgentni centar, neki od njih imaju ozlijede glave, a najgore je prošao 24-godišnji S. M. koji je zadobio prijelom lubanje, ali nije u životnoj opasnosti. 

Pročitajte i ovo Hamasovci su napad počeli na glazbenom festivalu prvi dan sukoba Manekenka preživjela masakr, skrivala se ispod mrtvog dečka: "Činili su užasne stvari. Bio je to ruski rulet" Ilustracija Prvog dana festivala Sudar dvaju vlakova smrti na Oktoberfestu: Ozlijeđeno osam osoba

'Stajao sam u blizini mjesta na kojem se dogodila nesreća. Izneneda je počeo puhati snažan vjetar, koji je porušio nekoliko stolova. No na to nitko nije obraćao pažnju. Svi su se zabavljali. U jednom trenutku sam se okrenuo i vidio kako pada reklamni pano', priča jedan od očevidaca.

Tijekom pet dana trajanja festivala lakše je ozlijeđeno nekoliko desetaka ljudi. Mediji u Srbiji pišu o incidentu tijekom kojeg se publika nagutala prašine uzaludno pokušavajući doći do šanka s pićem.

Prošle je godine na Beogradskom festivalu piva smrtno stradao mladić koji je pao u kavez s medvjedima koji su ga rastrgali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene