Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tuguje Leuven

Održana misa zadušnica za male Belgijce poginule u Švicarskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani belgijskog grada Leuven iz kojeg je poginulo sedmero djece i dvoje odraslih u stravičnoj autobusnoj nesreći koja je odnijela 28 života u Švicarskoj, poginulim sugrađanima odali su počast.

Fotografije sedmero djece i dvoje odraslih koji su poginuli u autobusnoj nesreći u Švicarskoj prošli tjedan bile su izložene u Gradskoj vijećnici u Leuvenu. Građani su čekali u dugim redovima kako bi se upisali u knjigu žalosti, piše APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Podsjetimo, autobus u kojem je bilo 52 ljudi iz flamanskog područja Belgije imao je nesreću u noći na srijedu u kantonu Wallis koji graniči s Italijom. Nesreća se dogodila oko 21 sat pored švicarskog grada Sierre.

>> Preživjela djeca tvrde: Vozač je prije udara mijenjao DVD

>> Svjedočanstvo prvih koji su pomogli: 'Kad smo vidjeli djecu...'

Nakon spuštanja u dolinu, vozač je krenuo autocestom A9 u pravcu Sion/Lausanne. Dva kilometra dalje autobus je skrenuo udesno i udario u rub nogostupa.

Potom je svom snagom udario u betonski zid. Udarac je bio iznimno snažan. Prednja trećina autobusa praktično je zgnječena, a brojni putnici bili su priklješteni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene