Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se provodi

FOTO Obitelj žrtve šokirana: Ubojica na 'Fejsu' objavio slike iz zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liam Whitnell s pomagačima je ubio 24-godišnjeg mladića. Iako zatvorenici ne smiju imati mobitele, on se svojim hvali.

Osuđeni ubojica na Facebooku je objavio fotografiju rođendanske torte s likovima superheroja koju je prokrijumčario u svoju ćeliju uz poruku 'Tko kaže da je u zatvoru teško'.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Liam Whitnell služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva 24-godišnjg mladića. S tri pomagača na smrt je izbo Kowshara Hussaina 2011. godine, piše Mirror.

Osim rođendanske torte, na Facebooku je objavio i fotografiju kebaba, a na jednoj od brojnih fotografija snimljenih u unutrašnjosti londonskog zatvora Wandsworth zatvorenici su uslikani sa svojim pametnim telefonima čije je korištenje u zatvoru inače zabranjeno. Uz fotografije je napisao da je torta poklon kolega zatvorenika, kao i da se dobro provodi.

VIDEO Snimili bijeg iz zatvora kroz tunel

Fotografije Whitnellovog slavlja 31. rođendana su razbijesnile obitelj njegove žrtve. 'On više nikada ne bi smio slaviti svoj rođendan ili jesti kebab', rekla je sestra ubijenog.

Obzirom da zatvorenici ne smiju koristiti mobitele, u zatvoru je u tijeku istraga. Glasnogovornik zatvora rekao je da se zatvorenicima u slučaju da prekrše pravila ukidaju privilegije koje imaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene