Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz doba faraona?

Pronašao MUMIJU na bakinom tavanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nijemac Alexander Ketler je, kao i obično, provodio slobodno vrijeme na bakinom tavanu, no ovoga puta je naišao ne nešto što prije nije vidio - mumiju u sarkofagu!

Prošloga tjedna, Ketler se zabavljao na bakinom tavanu kada je našao egipatski sarkofag u kojemu se nalazila mumija, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Video rekonstrukcije piramide izazvao bijes javnosti Burne reakcije Snimka obnove egipatske piramide izazvala bijes javnosti: Zbog spornog videa zaustavljena velika rekonstrukcija Slika nije dostupna Ispod tijela Mumija dječaka stara 2500 godina otkrila skrivanu tajnu

Na tavanu prepunom knjiga i raznih stvari pokrivenih prašinom, uz mumiju bile su još dvije misteriozne kutije u kojima se nalazili prastara egipatska maska i staklenka sa sadržajem za balzamiranje.

>> FOTO 15 TONA masnoća i vlažnih maramica začepilo kanalizaciju!

Iako izgledaju prilično staro, ne zna se jesu li mumija i predmeti zaista iz doba faraona. Alexander smatra da mumija nije krivotvorina.

Nijemac planira odnijeti mumiju i predmete u Berlin na pregled znanstvenika. Ukoliko će se za mumiju utvrditi da je prava, Ketler će je morati predati Egipatskim vlastima.

Snimku pronalaska mumije možete vidjeti u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene