Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Španjolskoj

VIDEO Nezgoda u zabavnom parku: Morski lav težak 340 kilograma pao na djevojku

Morski lav pao na djevojku
Morski lav pao na djevojku Foto: Screenshot/Screenshot
Snimka opasnog incidenta proširila se društvenim mrežama, a prikazuje kako morski lav izlazi iz bazena i pada na ženu.

Morski lav u akvariju na Mallorci zamalo je zdrobio radnicu, a sve je snimio jedan influencer prilikom posjeta tamošnjem zabavnom parku. 

U snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se da je životinja krenula izlaziti iz bazena, a radnica ju je pokušala spriječiti i gurnuti natrag u vodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija novac za dio građana Dobra vijest za dio umirovljenika: Stiže im jednokratno novčano primanje od 60 do 160 eura

Morski lav težak 340 kilograma pao je polovicom tijela na djevojku i prava je sreća da ni on, ni ona nisu ozlijeđeni tijekom ovog incidenta.

Ona je odmah ustala s tla i pomazila životinju, a sve je zabilježeno na snimci.

S obzirom na to da držanje životinja u bazenu nije prirodno i može naštetiti njihovu zdravlju, brojne organizacije za zaštitu životinja i aktivisti kritiziraju njihovo držanje u zarobljeništvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija toplina raste Osvježenja od vrućine nema ni u moru: Pogledajte kakve su temperature u većim gradovima

Morski lavovi nisu tipično agresivni prema ljudima, ali mogu postati obrambeno raspoloženi ako se osjećaju ugroženo ili stjerano u kut, podsjeća New York Post pozivajući se na organizaciju Američki oceani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene