Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica koju je morski lav povukao u more, prima antibiotike kako bi izbjegla opasnu bolest kojom bi se mogla zaraziti zbog bakterije u ustima morskog lava.


Djevojčica, kaže njezin otac, ima sumnjivu ranu na donjem dijelu leđa, na mjestu gdje ju je ugrizao morski lav.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan kakvu još niste vidjeli: Objavljene dosad neviđene fotografije iz vojvotkinjina djetinjstva Slika nije dostupna Sve se dogodilo u sekundi: Morski lav povukao djevojčicu u more

''Njezina obitelj je u medijskim izvještajima ovom događaju čula izjavu trenera za morske sisavce koji je rekao da bi ugriz morskog lava mogao izazvati infekciju, pa su nam se javili'', rekla je glasnogovornica akvarija u Vancuveru Deana Lancaster.

Naime, bakterija koja se nalazi u ustima morskog lava može kod ljudi izazvati artritis, a zabilježeni su i slučajevi amputacije udova, te se u slučaju ugriza preporuča terapija antibioticima, javlja CNN.

Podsjetimo, šestogodišnjakinja se u luci Stevenson u blizini Richmonda u Britanskoj Kolumbiji divila zanimljivom morskom sisavcu ne sluteći što će se uskoro dogoditi. Već za nekoliko trenutaka kalifornijski morski lav iskočio je iz mora, zgrabio je za haljinicu i povukao je preko ograde.