Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka zapalila društvene mreže

VIDEO Njega ne brine katastrofalna poplava: Muškarac pluta na luftmadracu i puši nargilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ostaci uragana Ida, koji je izazvao kaos na sjeveroistoku SAD-a, u četvrtak su u New Yorku donijeli jake kiše i bujične poplave u kojima je poginulo najmanje sedmero ljudi, otkazane su stotine letova i proglašeno izvanredno stanje. Društvenim mrežama širi se videosnimka iz New Yorka na kojoj je muškarac poplavu iskoristio za dobro raspoloženje.

Najmanje 14 ljudi poginulo je u naletu uragana Ida, a rekordno velike količine kiše i poplave pogodile su New York i New Jersey. Na pogođenom području u četvrtak je proglašeno izvanredno stanje, piše NBC News.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

No, društvenim mrežama širi se videosnimka iz New Yorka koja prikazuje poplavu u potpuno drugom kontekstu. Naime, na snimci čovjek pluta na luftmadracu po poplavnim vodama i puši nargilu.

"Dok New York trpi katastrofalne poplave povezane uz uragane, ima i onih koji su lebdjeli niz ulicu i kišu uz pušenje bonga", napisao je autor tvita.

Čovjek na snimci odjeven je u sportsku odjeću i tenisice i leži na luftmadracu u poplavljenoj uličici. Povlači dimove iz nargile, otpuhuje i pluta po mutnoj vodi. Nije mu zasmetala čak ni otpadna voda koja ga je u jednom trenutku zapljusnula.

Nema podataka o tome tko je na snimci, no video je pogledan više od pola milijuna puta, a jedan od komentara uz snimku bio je: "New York je pod vodom, ali ovaj tip živi najbolju stranu ovog grada".

"Ovako postaješ mutant", "Upravo sam gledao, dobio sam hepatitis", "Dobrodošao COVID-21, hvala nultom pacijentu", "Ništa poput dobrog starog plutanja niz rijeku zvanu Listerija", samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objavljene snimke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene