Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mickey ipak nije agent Sotone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna egipatska vjeroučiteljica pozvala je na ukidanje "smiješne" fatve nakon što je jedan saudijski svećenik izjavio da je Miki agent Sotone i da mora umrijeti, piše lokalni tisak.

Bivši diplomat, šeik Muhamed al-Munajid, svećenik koji je čest gost saudijske televizije, izjavio je prošle godine da su Disneyevi miševi "agenti Sotone i moraju biti istrjebljeni". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlatna povorka faraona Spektakl vrijedan milijune dolara: Ostaci slavnih kraljeva i kraljica u povijesnoj procesiji kakva dosad nije viđena Slika nije dostupna bivši ČLAN OTPORA Preminuo dvostruki špijun, Rusija tuguje: "Iskreno je volio našu zemlju, divio se podvizima našeg naroda"

>> Mickey Mouse je vojnik Sotone kojeg treba ubiti?!

Šarija zahtijeva istrebljenje svih miševa, uključujući i glodavce slavnog animiranog filma, rekao je aludirajući na lik kojeg je stvorio Walt Disney.

On je optužio Mikija da su zbog njega miševi ljudima postali simpatični.

Soad Salah, egipatska propovjednica koja vodi jako praćene emisije o fatvama na jednom satelitskom progamu, rekla je za dnevni list na engleskom Egyptian Gazette da Munajidova fatva "kalja ugled islama" i objašnjava da se fatve moraju temeljiti na saznanjima, logici i razumu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene