Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kupila dijete kako bi besplatno stanovala u Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonski sud je jučer 40-godišnju ženu proglasio krivom za krijumčarenje djeteta u Britaniji u pokušaju da ostvari uvjete za besplatno stanovanje i osudio je na 26 mjeseci zatvora zbog trgovine djecom.

Britanska policija vjeruje da je osuđena Peace Sandberg platila oko 190 eura za tromjesečnog dječaka u Nigeriji odakle je porijeklom. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Potom je dijete odvela u Britaniju koristeći se lažnim rodnim listom i otišla ravno u ured za beskućnike zatraživši stan za sebe i svog "sina". No djelatnik ureda ju je prepoznao i sjetio se da nije bila trudna kada ju je vidio dva mjeseca ranije.

Sandberg je poricala optužbe za trgovinu djecom ali je poroti londonskog suda trebalo samo 40 minuta da je proglasi krivom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene