Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se sjetila

Iz požara spasila pse, zaboravila na unuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandy Hans iz Convertyja zaboravila je da joj je unuk u kući koju je zahvatio požar.

Kada se 45-godišnja Mandy probudila i vidjela požar, zgrabila je svoja četiri hrta i izvukla ih na sigurno. U panici, ova je kućanica u požaru ostavila svog 11-godišnjeg unuka Curtisa. Mandy je probudio dim u sobi, te se osim ljubimaca sjetila probuditi i svog 16-godišnjeg sina. 'Tek kad smo bili vani, kad su me pitali da li je još netko u kući sjetila sam se unuka,' rekla je Mandy, a prenosi Express.co.uk.

Pročitajte i ovo Bunker u podrumu Iznenadila se Jezivo otkriće u podrumu bakine kuće: "Pogledajte što sam pronašla iza tajnih vrata" Slika nije dostupna Preživjeli pad Baka skočila kroz prozor za unukom koji je pao s 5. kata

Srećom, vatrogasci su stigli na vrijeme i izvukli dječaka živog. 'Ne mogu se pomiriti s tim da sam ostavila unuka u krevetu. Bio mi je u posjetu, a tijekom požara sam bila u tolikoj panici jer sam htjela sve izvući iz kuće da sam zaboravila da je on kod mene,' ispričala je.

Njezina najstarija kćer, 29-godišnja Kelly, bila joj je u posjetu sa sinom. Ona je iz kuće izašla ranije u posjet prijateljici. Mandyn muž, 41-godišnji Craig se spremao za posao, a njegov najstariji sin, 19-godišnji, Craig, je radio doručak. Međutim, oni su otišli iz kuće i zaboravili na svoj tost. Sumnja se da je požar uzrokovao toster koji se pregrijao.

Obitelj je odvezena u bolnicu jer su se svi nadisali dima. Ispostavilo se da je u kući postojao protupožarni alarm no baterije su mu se istrošile. Osim grižnje savjesti zbog tostera i zaboravljenog unuka, obitelj će imati i velike troškove popravaka jer im kuća nije osigurana. 'Ali moglo je biti i gore, bitno da smo svi živi,' zaključila je Mandy. Curtis se tijekom požara uopće nije probudio. Probudili su ga tek, na njegovo iznenađenje, vatrogasci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene