Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na maratonskoj stazi

I u Pittsburghu pronađena eksplozivna naprava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Pittsburgha je na maratonskoj stazi pronašla eksplozivnu napravu samo jedan dan nakon incidenta na Times Squareu.

Ruta maratona je izmijenjena nakon što je policija otkrila eksplozivnu napravu u njenoj blizini, pa su trkači jučerašnju utrku okončali van predviđenog cilja. Policija je eksploziv pronašla u mikrovalnoj peći na nogostupu u blizini staze, zbog čega je oko 5.000 sudionika utrku završilo nekoliko blokova dalje od cilja kojeg su ranije odredili organizatori. Odred za demontiranje bombi je koristio robota kako bi uklonio eksplozivnu napravu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U 10 točaka SAD: Podignuta optužnica protiv bombaša s Times Squarea Slika nije dostupna Nitko nije ozlijeđen Split: Kod benzinske postaje bačena bomba

>> VIDEO: Snimka mogućeg napadača na Times Squareu

Na Times Squareu je netko parkirao automobil pun eksploziva zbog čega je taj dio New Yorka bio evakuiran i blokiran nekoliko sati. Srećom, zahvaljujući pravovremenoj intervenciji, nitko nije ozlijeđen. U međuvremenu, odgovornost za postavljanje sumnjivog vozila preuzeli su pakistanski talibani.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene