Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

Ilustracija
Ilustracija Foto: AP Photo/Eduardo Verdugo
U Meksiku je uhićen hrvatski državljanin koji je kamenom razbio staklena vrata poslovnice banke.

Policija je u meksičkom glavnom gradu Ciudad de Mexicu uhitila 48-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je oštetio staklena vrata poslovnice banke, objavila je u srijedu lokalna policija na svojoj internetskoj stranici.

Muškarac, čije ime nije objavljeno, uhićen je nakon što je policajcima dojavljeno da je muškarac u četvrti Cuauhtémoc kamenom razbio staklo banke.

Pročitajte i ovo Raskrižje Trakošćanske ulice i Ulice Braće Radić Zatražila pomoć u bolnici Muškarac (73) udario 17-godišnjakinju na pješačkom prijelazu i pobjegao

"Brzom reakcijom policije uhićen je 48-godišnjak koji se izjasnio da je državljanin Hrvatske, što je potvrdio i osobnom iskaznicom", izvijestili su iz nadležne Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Miljenko Grgić Miljenko Grgić Preminuo poznati hrvatski vinar svjetskog glasa

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje suđenje Vozač Čazmatransa (60) napastovao učenicu (15) u autobusu! Prestravljena djevojčica je vikala: "Nemojte, ne dirajte me..."

Sukladno policijskom protokolu, muškarac je upoznat s razlogom uhićenja i svojim ustavnim pravima, a zatim je predan nadležnoj službenoj osobi Državnog odvjetništva, nadležnoj za utvrđivanje pravnog položaja hrvatskog državljanina, piše SSC.

Policija nije objavila više informacija o ovom slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene