Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Češka politička senzacija

FOTO: Za pravu stvar, ova političarka skinula bi se do kraja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona ima sve predispozicije za uspješnu političku karijeru. Njezino ime je Ivona Fišerova i ona kaže, kako bi se za pravu stvar, bez razmišljanja skinula do gola.

Unatoč svojem visokostručnom obrazovanju i političkoj angažiranosti na lokalnoj razini u češkoj stranci ČSSD, ta 25-godišnjakinja postala je trn u oku svoje stranke. Na nedavnoj zabavi ova mlada političarka pojavila se u roza mini suknji pa je protiv nje podnesena formalna pritužba na njezin stil odijevanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Taktika osramoćivanja VIDEO Na društvene mreže procurila snimka na kojoj ruski general izvodi striptiz Slika nije dostupna Seksepilnija od mame VIDEO: Eva Amurri pokazala sve u vrućem striptizu

>> Hoće li dekolte i golo tijelo za nju osvojiti političke izbore?

Ipak, kritika je nije previše zabrinula, već je ona na to odgovorila na svoj način. 'Odmah bi se skinula do gola za poziranje erotskom časopisu, ako bi to bilo za pomoći u nečem dobrom', rekla je Fišerova, a prenosi oe24.at.

Ono što smeta seniorima njezine stranke, jest njezin strelovit uspon u popularnosti, koju je dobila gotovo preko noći. trenutno je jedna od najpopularnijih političarki u Češkoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene