Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje im je pamet?

FOTO ŠOKANTNO: Mališan (2) ispija vino i pivo, obitelj ne zna što činiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S navršenih tek godinu dana, jednogodišnji mališan Cheng Cheng kušao je bijelo i crno vino te pivo. Danas taj kineski Dioniz ima dvije godine i može popiti bocu pive bez ikakvih posljedica.

Cheng Cheng je navodno prvi put kušao vino s navršenih tek 10 mjeseci, kad mu je njegov otac dao da poliže štapiće za jelo umočene u vino, prenosi shanghaiist.com. Mališan nije htio prestati sisati te je posegnuo i za čašom vina.

Pročitajte i ovo Bordeaux - 1 Klimatska kriza Moraju mijenjati uobičajeni način berbe grožđa: ''Nije loše, samo je život u drugom ritmu'' Slika nije dostupna Patka pivopija razumije kineski

"Tad smo svi u obitelji pomislili kako bi on mogao puno popiti kad odraste", ispričala je dječakova teta Cai.

Otad je dječakov interes za alkoholom samo rastao, do te mjere da njegovi roditelji više ne mogu izvaditi bocu alkoholnog pića, a da dječak ne dobije svoju porciju istog. Dječak odbija piti mlijeko, unatoč tome što njegova obitelj skriva alkohol po kući kao što zmija skriva noge.

Cheng Cheng često zna biti i glasan te zaplakati ako vidi da netko u kući pije i nije pomislio na njega u tom smislu.

Prije nekoliko dana ocu oteo bocu pive i ispio je do kraja, što je šokiralu njegovu majku i tetu, koje su mu bocu oduzele ipak tek kad je već bila prazna. Dječak nije davao znakove pripitosti nakon toga, a to istovremeno brine i iznenađuje njegovu obitelj.

Njegova teta Cai, međutim, ističe kako dječaku više neće davati alkoholna pića, jer obitelj strahuje da bi to moglo utjecati na njegov rast i razvoj. Mišljenje liječnika po tom pitanju gotovo da i ne treba isticati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene