Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od gabora do ljepotana

FOTO Beskućnik postao slavan i dobio 'makeover'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik Steve Rimmer do nedavno je bio samo ulični svirač u Manchesteru, ali od kada je gostovao na jednoj radijskoj postaji svidio se slušateljima te mu je postaja odlučila pokloniti promjenu izgleda.

Ulični svirač harmonike, Steve Rimmer upečatljiv je bio ponajviše zbog svog izgleda. Nosio je jednu cipelu i kratku jaknu. Međutim, primijetila ga je radijska producentica Christina Percival, koja ga je pozvala da bude gost u jednoj radijskoj emisiji, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio nožem Policajac na aerodromu ubio beskućnika: "Ispaljen je samo jedan hitac" Slika nije dostupna Skupili za pristojan ukop Mjesec dana tijelo beskućnika iz Splita ležalo je na patologiji jer nije bilo novca za ukop. A onda su se pokrenuli dobri ljudi

Potpuni 'makeover'

Ubrzo je postao pravi hit među slušateljima te mu je radijski tim odlučio pokloniti potpuni 'makeover'. Prilikom toga dobio je sasvim novu frizuru. Umjesto duge zapuštene kose, sada nosi kratku i moderno ošišanu frizuru.

Novi Rimmer

Novi, uredniji oblik dobile su i njegove obrve. Otišao je na manikuru i pedikuru, tretman lica i dobio je i nove zube. Iznošene krpice zamijenio je dizajnerskim odijelom i skupocjenim cipelama.

Slijedio svoj san

Sada zvijezda, 45-godišnji Rimmer dao je otkaz u IT industriji kako bi slijedio svoj san o glazbenoj karijeri. Međutim, rad mu na tom području nije urodio plodom pa je postao beskućnik. 'U 80-ima sam bio programer, a onda sam dao otkaz kako bih radio nešto što volim, a to je glazba. Znam da nikada neću biti bogat, ali dok kod si mogu kupiti hranu, znam da ću preživjeti. Ovaj 'makeover' je za mene potpuno novo iskustvo', rekao je Rimmer.

>> Beskućnik ženi vratio prsten, ona za njega skupila 130.000 dolara!

'Sada bismo mu voljeli pronaći djevojku, pa ako je netko zainteresiran neka se javi u show', rekao je DJ Mr Shaw.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene