Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama kod susjeda

Dadilja otela bebu, bivšem rekla da je njihov sin. Majka djeteta: ''Napravila sam katastrofalnu pogrešku''

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što je majka prijavila otmicu djeteta, policija je brzo pronašla mališana kojeg je dadilja odvela bivšem dečku te predstavila kao njihovog sina.

Policija u Kruševcu u ponedjeljak je uhitila J.J. (35) osumnjičenu da je otela bebu i odvela kod svog bivšeg partnera D.S. (40), a kako je sama izjavila, to je učinila jer želi da joj se bivši partner vrati.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca

Otetog mališana predstavila mu je kao njihova zajedničkog sina.

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Kruševcu, po nalogu Javnog tužiteljstva, podnijeli su kaznenu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene, zbog postojanja sumnje da je izvršila kazneno djelo oduzimanja maloljetnika, piše Nova.rs.

Dijete brzo pronađeno

Nakon majčine prijave policijske snage su odmah krenule u potragu za bebom starom 40 dana i ona je ubrzo pronađena bez ozljeda.

Na Facebooku je majka djeteta kojeg je u ponedjeljak otela dadilja podjelila potresnu priču i apelirala na majke da vode računa o tome koga unajmljuju da im čuvaju djecu.

Uz fotografiju dadilje majka je napisala "ovo je osoba koja je otela moje dijete" te je objasnila kako ju je angažirala.
"Pronašla sam je putem ove grupe i djelovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala moga sina.  Nažalost, jučer sam je pustila do parka koji je par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu pogrešku koja nas je mogla skupo koštati. Dok je bila vani, stalno mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje", napisala je.

Imala spontani pobačaj

Na saslušanju je dadilja ispričala da je živjela u izvanbračnoj zajednici sa D. S. te da je ostala je trudna. U prosincu prošle godine doživjela je spontani pobačaj ali to nikome nije ispričala, a s partnerom se razišla u travnju.

D.S. je u ponedjeljak također priveden, a na saslušanju je rekao da ga je bivša djevojka nazvala u petak i rekla da će u ponedeljak dovesti njihovo zajedničko dijete da ga upozna.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene