Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični detalji

"Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osmogodišnja djevojčica koju je monstruozni otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u kadi u zapuštenom stanu na Zvezdari još uvijek je u bolnici.

Djevojčica koju je otac godina zlostavljao u teškom je stanju i pitanje je kada će izaći u bolnice.

Djevojčica je smještena u posebnom boksu u Tiršovoj te ima danonoćnu njegu. Imunosni sustav joj je jako loš. Dehidrirana je i neuhranjena. Postupno joj se uvodi hrana. Jako je tiha, povučena i slabo govori.

"Ona ima osam godina, a samo 10 kilograma. Premršava je za svoj uzrast. Ne može stajati na nogama. Zna reći svoje ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to izgovara jako tiho. Pojedine riječi i rečenice govori jako nerazumljivo ili ih ne zna", govori osoba upućena u cijelu situaciju za Blic.

Djevojčicu ne mogu pregledati kirurzi jer čim vidi muškarca, ona počne plakati i braniti se.

Pročitajte i ovo Uroš Pašajlić horor u Beogradu Na sud doveden otac iz pakla: Dvije je godine držao kćer (8) u stanu i izgladnjivao je, njegova je obrana sramotna

"Viče, diže ruke kao da se brani. Drži se za trbuh i neprestano plače čim joj priđe muška osoba. Psiholozi će u raditi s njom, bit će potrebno mnogo vremena da se oporavi. Najteže posljedice koje će imati bit će psihičke", priča izvor.

Monstrumu je određen pritvor do 30 dana po svim točkama koje postoje u srpskom zakonodavstvu. On se na saslušanju branio šutnjom i izgovorio samo jednu rečenicu kojom se pokušao opravdati – da je ponovo, duže vrijeme konzumirao narkotike i alkohol.

Pročitajte i ovo Ilustracija, Uroš Pašajlić horor u susjedstvu Zatočenu curicu našli u izmetu, jela je samo perece, jedva govorila: Otac monstrum putovao je i glumio influencera

Uhićen je nakon što je tri dana bio u bijegu. Godinama je djevojčicu držao zatočenu u stanu, dijete nikada nije upisano u školu niti je bilo kod liječnika.

Pročitajte i ovo Uroš Pašajlić držao je u kadi Uhićen monstrum koji je zlostavljao djevojčicu. Majka ga brani: "On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš"

Slučaj je rasvijetljen nakon što je Uroša za nasilje prijavila partnerica Ivana L., koja je ispričala policiji kako je nasilnik nju i djevojčicu držao zatočene u stanu. On je Ivanu tukao i zlostavljao, a tek nakon njezine prijave otkrivena je tragična sudbina djevojčice. Ona je odvedena u bolnicu, a od potresnog prizora rasplakali su se i medicinski radnici.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene