Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob s policijom

VIDEO Brutalno uhićen jer je - spavao u vlaku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako iz objavljenog videa nije u potpunosti jasno što je izazvalo sukob, prema riječima muškarca kojeg su policajci odlučili uhititi problem je bilo njegovo spavanje u njujorškom metrou.

Kamere su uhvatile nasilnu svađu između muškarca i policajaca u njujorškom metrou.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić reagirao i slovenski premijer Novi Vučićev skandal, brutalno izvrijeđao Slovence: "Odvratni su, nikad im se neću ispričati" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

Do incidenta je došlo u gotovo praznom vozilu na Manhattanu, a iz videa objavljenog na YouTube-u u  nije jasno što je izazvalo sukob, međutim po muškarčevoj rekaciji, ali i reakcijama onih koji su scenu promatrali policajci su mu prišli zbog spavanja u vlaku.

Pijanu Njujorčanku pregazila tri vlaka, ali ona je ostala neokrznuta

Tijekom uhićenja mušakrac je plakao i pravdao se da nije ništa napravio. 'Spavao sam', rekao im je i više puta ponovio da je putovao kući. Dok su ga policajci pokušavali zauzdati vrištao je pitajući ih zašto to rade, a oni su mu poručili da se smiri, piše RT.

Policajcima je uskoro stiglo pojačanje, a uhićeni se počeo još intenzivnije boriti. Međutim njegovi napori da izbjegne lisice nisu urodili plodom.

VIDEO Drama u New Yorku: U nesreći najmanje 20 ozlijeđenih

Kada su ga policaji  polegli na pod, žena koja je snimala incident zatražila je njihove brojeve znački. Jedan od policajaca navodno joj je pokušao uzeti uređaj za snimanje nakon čega mu je poručila da makne svoje ruke od nje.

Inače, spavanje u vlaku zabranjeno je samo ako je opasno ili ometa ostale putnike. Međutim, zabranjeno je leći ili zauzeti više od jednog mjesta, a iz video snimke nije jasno u kojem je položaju muškarac spavao.

Usput rečeno, hrkanje nije zabranjeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene