Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna srećkovićka

Pijanu Njujorčanku pregazila tri vlaka, ali ona je ostala neokrznuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irkinja Mary Downey bila je pijana kada je na Manhattnu u nedjelju ujutro pala na prugu metroa. I više se nije mogla popeti na stanicu...

Mary Downey, 22-godišnja Njujorčanka imala je nevjerojatnu sreću kada je pijana pala na tračnice metroa na Times Squareu, a niti jedan od tri vlaka koja su prošla nije ju ni okrznuo!
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Važni napredak Napravili levitirajući vlak koji vozi po običnoj pruzi: Moći će razviti brzinu do 200 kilometara na sat Prijava DORH-u zbog vlaka - 4 Poslana prijava DORH-u Adventski vlak koji nije vozio uznemirio duhove: "Sve je zamaskirano u proračunu"

Irkinja, koja inače živi u Bronxu, pala je na tračnice u nedjelju na stanici metroa na Manhattnu oko 6 sati ujutro. Dva vlaka projurila su praktički iznad nje, a da vozači uopće nisu primjetili da leži na tračnicama. Treći je vozač spazio pijanu Downey kako maše rukama, no nije uspio zaustaviti vlak na vrijeme pa je i on 'prošišao' pokraj nje.

VIDEO Drama u New Yorku: U nesreći najmanje 20 ozlijeđenih 

Prema onome što je objavljeno u američkim medijima, Irkinja je pala na tračnice kada se približavao prvi vlak. Kako se nije uspjela popeti natrag na plato stanice, nekako se smjestila u prostor između tračnica i platoa koji je bio dovoljno širok da ju niti jedan od tri vlaka nije ni okrznuo. Ipak, u padu je ozlijedila rame, objavio je Independent.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene