Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na Adi Ciganliji

Bez užeta skočio sa tornja za bungee i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Goran Orlović (31) iz Beograda poginuo je kada je skočio sa 55 metara visokog tornja za bunge jumoing na Savskom jezeru. Ne zna se da li se htio ubiti ili je mislio da može preživjeti skok.

Tragedija na Adi Ciganliji dogodila se u četvrtak oko 21.30 sati a tijelo je izvađeno u petak u 14 sati. Svjedoci su ispričali policiji da je jedan mladić star oko 30 godina došao do krana i rekao da namjerava skočiti.

Pročitajte i ovo Prevencija suicida Svjetski dan prevencije samoubojstava Poražavajuće brojke: "Svako drugo dijete se osjeća toliko loše, da osjeća da je suicid jedino rješenje" Ubojstvo u blizini Tuzle - 4 Motiv je ljubomora? Muškarac u BiH ubio ženu pa presudio i sebi: "Nije se ni s kim svađala, dala bi ti zadnji zalogaj kruha da pojedeš"

>> VIDEO: Pad u bezdan dubok 56 metara s kamerom

'Skinuo je garderobu i ostao samo u gaćama. Rekao je okupljenim prolaznicima da hoće skočiti. Očevici su ga upozoravali da to ne radi, jer toranj ne radi. Međutim, on je uspio popeti se do vrha krana. Skočio je u vodu i više nije izronio', rekao je za Press izvor iz policije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene