Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrovitelj eKupi

Suputnik kojeg vrijedi imati pod borom: Zaigrajte nagradni natječaj Kuglolov i osvojite električni romobil MS Energy e21 za vožnju sa stilom u Novoj godini

MS Energy eRomobil e21
MS Energy eRomobil e21 PR
Aktualno Galerija U Kuglolovu osvoji MS Energy eRomobil e21 U Kuglolovu osvoji MS Energy eRomobil e21 Foto: PR MS Energy eRomobil e21 MS Energy eRomobil e21 Foto: PR MS Energy eRomobil e21 MS Energy eRomobil e21 Foto: PR MS Energy eRomobil e21 MS Energy eRomobil e21 Foto: PR +4 MS Energy eRomobil e21 Galerija 1/9 >>
MS Energy eRomobil e21 već nakon prve vožnje postat će vaš omiljeni suputnik s kojim gradske gužve neće djelovati kao prepreka. Saznajte kako u našem nagradnom natječaju Kuglolov osvojiti ovo uzbudljivo prijevozno sredstvo izdržljive baterije, koje će vas lako impresionirati svojom snagom i dometom.

Pred nama je Kuglolov, nagradni natječaj u kojem je potrebno pažljivo pratiti naše kanale i uz to biti vješt sakupljač kuglica te okititi svoje virtualno božićno drvce, jer vas u razdoblju od 4. do 31. prosinca očekuju vrijedne nagrade, koje bi bila prava šteta propustiti. Osim na našim portalima, kuglice je moguće prikupljati dok uživate u omiljenim emisijama na našem televizijskom programu, kao i na digitalnim ekranima, a za skupljanje kuglica koje pod bor donose poklone dovoljno je samo skenirati QR kod u aplikaciji DNEVNIK.hr.

U zadnjem tjednu Kuglolova, od 25. do 31. prosinca, možete osvojiti jedan od čak 10 novih MS Energy eRomobila e21 koji vas, sa samo jednim punjenjem, može povesti i do 90 kilometara dugačku rutu.

MS Energy eRomobil e21 MS Energy eRomobil e21 neće vas ostaviti na cjedilu jer bateriju jednostavno možete zamijeniti i sami (Foto: PR)

Moderna, inovativna i toliko zabavna forma prijevoza s kojom ne samo da potičemo aktivan stil života, nego se ujedno i brinemo o okolišu – električni romobil odavno je postao toliko željeno prijevozno sredstvo da će lov na kuglice ovih blagdana biti prava avantura u kojoj itekako vrijedi sudjelovati.

MS Energy eRomobil e21, jakog motora snage 500W s tri brzine vožnje, u novoj će vas godini jednostavno povesti do posla, voziti kroz prirodu ili vam priuštiti ugodne vožnje kad samo poželite izaći na svjež zrak. Ova sklopiva zvijezda svih vaših budućih putovanja koju je moguće pronaći i u eKupi asortimanu, sa svojim širokim silikonskim gazištem, izmjenjivom baterijom od 20,8 Ah i motorom snage 500W s tri brzine vožnje neće vas iznevjeriti ni u kakvim uvjetima. Maksimalno ga prilagodite svojim željama i birajte između tri boje – profinjene crne, elegantne bijele ili pak efektne narančaste.

MS Energy eRomobil e21 MS Energy eRomobil e21 pronaći možete u eKupi asortimanu (Foto: PR)

Sa svojom izdržljivom baterijom, MS Energy eRomobil e21 neće vas ostaviti na cjedilu jer bateriju jednostavno možete zamijeniti i sami, umetnuti rezervnu ili ga pak jednostavno sklopiti u nekoliko poteza i ukrcati se u javni prijevoz. Da je ovaj vjeran suputnik prava stvar na koju ćete se uvijek moći osloniti dokazuju i veliki 10″ kotači sa zračnicama koji će zajedno s prednjom i zadnjom disk kočnicom vožnju učiniti ugodnom, bez potrebe za čestim zaustavljanjem na neravninama i preprekama.

Osim električnog romobila koji će s dolaskom proljeća ponovno zavladati gradskim ulicama, ako još uvijek niste potražili poklone za svoje najmilije – srećom, niste zakasnili! Na internetskoj stranici eKupi, u bogatom i raznolikom asortimanu u kojem nema čega nema, pronaći ćete razne poklone za velike i male kojima će se iskreno, od srca razveseliti. Ako ste propustili kupiti ukrase za dom s kojima ćete novogodišnju noć učiniti još svečanijom – zavirite u bogatu ponudu koju donosi eKupi s kojom je toliko lako impresionirati obitelj, kojoj ćete svojom toplinom i ugodnim ambijentom priuštiti blagdane za pamćenje.

Ne propustite priliku za sudjelovanje u našem nagradnom natječaju Kuglolov jer će MS Energy eRomobil e21 u trenutku postati omiljen poklon ovih blagdana uz koji ćete se kroz novu 2024. godinu provozati sa stilom i stvoriti uspomene koje će se još dugo prepričavati.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom eKupi po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene