Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Universalu izgorio set za King Konga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je jučer holivudskim filmskim studiom Universal harao punih 12 sati oštetio je mnoge filmske setove uključujući i za popularnog 'King Konga'. S vatrenom stihijom borilo se oko 500 vatrogasaca, a ozlijeđeno je devet osoba.

Vatrogasci su se tijekom požara suočili s eksplozijama cisterni u kojima se nalazio propan, te su im u gašenju pomogli i helikopteri. Pri tome je ozlijeđeno devet vatrogasaca i zamjenik šerifa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kod Pojatnog Strašna snimka sa stare zagorske: Vozači gledali kako kombi gori do neprepoznatljivosti Slika nije dostupna Video: Veliki požar guta studije Universala u Los Angelesu

Požar je uništio pet setova New Yorka koji su korišteni u raznim filmovima i televizijskim emisijama, uključujući i studio u kojem se miksao zvuk, atrakciju za turiste King Kong, ulicu iz filma 'The Sting' i set iz filma 'Povratak u budućnost'.

Stoga je jedan od šest najvećih filmskih i televizijskih studija zbog požara zatvorio popularni tematski park, ali je nastavljeno snimanje popularnog MTV Movie Awardsa u susjednom Gibson Amphitheateru.

Požar je jučer izazvao i velike zastoje u prometu. Glasnogovornik studija rekao je da je uništeno oko 50,000 videa, ali da studio ima njihove kopije, te da još nije poznata konačna šteta.

>> Video: Veliki požar guta studije Universala u Los Angelesu

'Nije izgubljeno ništa što ne možemo povratiti', rekao je Ron Meyer, predsjednik operativne službe Universala.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene