Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Nowitzki spasio Dallas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utah Jazz kod kuće nisu uspjeli zaustaviti lidera NBA lige Dallas Maverickse, a u porazu Utaha (105:108) Gordan Giriček je bio u startnoj petorci i za 18 minuta igre postigao 7 koševa (šut 2:3, trice 1:1), 3 skoka i 2 asistencije.

Pobjedu je Dallasu (28:8) donio Dirk Nowitzki (38) koševima sa linije slobodnih bacanja deset sekundi prije kraja, a bila je to i "osveta" Teksašana za najteži poraz sezone koji su 11. prosinca doživjeli u Salt Lake Cityu (101:79). Carlos Boozer (29), Matt Harpring (14) i Turčin Mehmet Okur (14) bili su najboji strijelci Utaha koji sa 24:11 vode u diviziji Srednji Zapad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

New Jersey Netsi su sa 101:86 pobijedili Toronto Raptorse za potvrdu prvog mjesta na Atlantiku, dok su Kanađane predvodili Europljani - prvi "pick drafta" Talijan Andrea Bargnani (22) i Španjolac Jose Calderon (16). Detroit Pistonsi su kod kuće dobili Philadelphiu, a utakmicu karijere je odigrao Tayshaun Prince (33).

Phoenix Sunsi su svladali Seattle SuperSonicse (113:102), a momčadi iz Arizone to je sedma uzastopna pobjeda za koju su najzaslužniji Shawn Marion (29, 15 skokova) i Steve Nash (27, 11 asista). Najgora momčad lige Memphis Grizzliesi su iznenađujuće slavili protiv Lakersa (128:118), a junak dvoboja bio je Španjolac Pau Gasol (25,13 skokova) koji je zasjenio Kobea Bryanta (25). 

U trećoj četvrtini Grizzliesi su postigli rekordnih 46 koševa. San Antonio Spursi su se lako obračunali sa Portland Trail Blazersima, koji su tako od Spursa izgubili i po 14. put u zadnjih 15 međusobnih utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene