Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lippi preuzima Milan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon remija s Bayernom (2:2) u četvrtfinalu Lige prvaka Uprava Milana nezadovoljna je trenerom Carlom Ancelottijem i ponovno se kao novi trener spominje Marcello Lippi. A upitna je i budućnost vratara Nelsona Dide…

Kako je Milanu u Seriji A četvrto mjesto gotovo pa nedostižno, ta je utakmica bila jedna od boljih prilika da se Rossoneri kvalificiraju u Ligu prvaka iduće godine,no rezultat na San Siru u utorak je 'popalio alarme' u Milanovoj svlačionici, piše Il Giornale. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Maldini upitan, Manchester bez Evre i Nevillea Slika nije dostupna Schweinsteiger upitan protiv Milana

Lippi je prvi na listi kandidata za Ancelottijev posao, a neki igrači, uključujući i Rina Gattusa i Alessandra Nestu, podupiru Lippijev dolazak, dok ljudi bliski osvajaču naslova Prvaka svijeta kažu da je on spreman uklopiti se u 'kulturu Rossonera'.

Lippi se slaže da Milanu i više nego trebaju 'ozbiljna' pojačanja kada se otvori ljetna 'tržnica', poput recimo, Ronaldinha, i spreman je raditi s Maurom Tassottijem i Billyjem Costacurtom, koji će se na kraju sezone priključiti trenerskom osoblju.

Kako je Lippi trenutno bez angažmana, Silviu Berlusconiju će biti puno lakše angažirati njega, nego neku od bivših Milanovih zvijezda poput Marca van Bastena i Franka Rijkaarda. 

A vratar Milana Nelson Dida, također je u 'nemilosti' nakon prvog susreta četvrtfinala Lige prvaka. Gazzetta dello Sport piše da je predsjednik Milana Berlusconi prilično ljut na Brazilca zbog dva primljena pogotka.

"Kako netko koga plaćamo 3,5 milijuna eura može stalno raditi takve pogreške?", zapitao se čelnik Milana.

Dida bi navodno mogao biti ponuđen Juventusu kao dio kompenzacije za talijanskog vratara No1, Gigija Buffona. Marco Amelia iz Livorna i Artur Boruc iz škotskog Celticatakođer se spominju kao opcije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene