Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cibona 'pregazila' Partizan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred više od 2000 gledatelja, u prvoj ovosezonskoj utakmici pred svojom publikom, vukovi su doslovce pregazili beogradski Partizan.

cibosi su pretrčali i razbili najvećeg rivala u regionalnoj ligi. Košarkaši Partizana koji 16 godina nisu pobijedili u Zagrebu, nisu ni sinoć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi-Roth Nestali u 0,6 sekundi Slika nije dostupna Kolumna Anite Kajtazi Ljubo se nikada nije predao, ni odustao

Razigrani Cibosi već su na kraju prve četvrtine pokazali u kojem smjeru ide utakmica (27:17). U ostalim četvrtinama prednost se i dalje povećavala pa je na početku 4. beogradski Partizan gubio s 24 koša razlike. Do kraja utakmice nemoćni crno-bijeli ipak su uspjeli smaniti na konačnih 82:64. Inače, Partizan u Zagrebu nije pobijedio punih 16 godina.

Najraspoloženiji domaći igrači - Brindley Wright (14 koševa),  Davor Kus (14), Levour Warren (13) i Vedran Morović (10).  

Ostali domaći klubovi, za razlike od proteklog vikenda, u 2. kolu NLB lige nisu upisali novu pobjedu. Na gostovanju u Sarajevu Zadar je izgubio od Bosne 87:76. Splićani su pak na domaćem terenu poraženi od FMP-a 72:81. Najbolje se držao Zagreb koji je u Beogradu izgubio od Crvene zvezde s 5 koševa zaostatka (79:74). 


Ostali rezultati 2. kola NLB lige:

Union Olimpija - Budućnost  91:85 (78:78) 
Hemofarm - Široki Eronet  63:52
Helios Domžale - Geoplin Slovan  82:62

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene