Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izdvojili smo dragulje

Političari i engleski jezik: ''Kako... došli do zajedničkog ishoda. Pipl mast trast as''

U predizborno vrijeme prati se svaki potez političara, svaka izjava, poruka, ali i gafovi. Izvukli smo neke izjave hrvatskih političara i podsjetili se kako (ne) barataju engleskim jezikom.

Na listi je onih koji se nisu proslavili engleskim jezikom i aktualni ministar vanjskih poslova Goran Grlić Radman. ''Ne smijemo podcjenjivati također Kini'', jednom je prilikom rekao.

Pročitajte i ovo Političari i protuepidemijske mjere Već u prvom danu S početkom predizborne kampanje, političari pokazali koliko se drže epidemioloških mjera: Pogledajte što smo sve snimili Slika nije dostupna politički ringišpil Pripreme za parlamentarne izbore: Biljana Borzan dala košaricu Bernardiću, Ruža Tomašić ide na Škorinoj listi

Visoko na toj nepopularnoj ljestvici je i bivša premijerka Jadranka Kosor sa sad već legendarnom izjavom da je u Mađarskoj bila dan nakon jučer.

''Pipl mast trast as'', čuvena je izjava i izgovor SDP-ovke Ingrid Antičević Marinović. Ne zaostaje ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a nekadašnji premijer Tihomir Orešković borbu nije vodio s engleskim, već s hrvatskim jezikom.

Kako su naši političari govorili engleski, pogledajte u videu, a gafova političara možete se prisjetiti OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene